flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Облаштовано інтегровану рецепцію суду

29 листопада 2022, 09:44

Малинський районний суд Житомирської області представив облаштовану інтерговану рецепцію суду та постійно вживає заходів щодо трансформації приміщення у сучасний, комфортабельний клієнтоорієнтований заклад, дбаючи про комфортні умови для відвідувачів.

Зусиллями працівників суду було проведено поточний ремонт кабінету для прийому громадян та за сприяння керівництва Територіального управління Державної судової адміністрації України в Житомирській області обладнано рецепції для Служби судової охорони та для прийому громадян.

Ці пункти є першими на етапі контактування відвідувачів із судом: місце для подання та отримання документів, а також всієї інформації щодо розпорядку роботи суду, розкладу судових засідань, розміщення залів судових засідань, тощо.

Головною метою такого облаштування є підтримка людей з моменту, коли вони приходять до суду, їх комфортне очікування на судове засідання, ефективне управління потоком відвідувачів, адже професійне зонування судового простору не лише полегшує орієнтацію відвідувачів у приміщенні суду, а й забезпечує безпеку та порядок.

Наш досвід свідчить, що навіть з обмеженими фінансовими ресурсами, можна забезпечити належні умови для надання якісних судових послуг.

Ми щиро сподіваємось, що наші зусилля допоможуть комфортніше почуватися та краще орієнтуватися в приміщенні суду та сприятимуть загальному позитивному враженню відвідувачів.

 

 

Пресслужба суду