flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зустріч міжнародної делегації Верховного Суду Естонії

22 листопада 2023, 11:40

21 листопада 2023 року Малинський районний суд Житомирської області зустрічав міжнародну делегацію Верховного Суду Естонії.

До складу делегації увійшли голова Верховного Суду Естонії Віллу Кове, голова Адміністративної палати ВС Естонії Іво Пілвінг, голова Цивільної палати ВС Естонії Урмас Воленс, суддя Кримінальної палати ВС Естонії Пааво Рандма та радниця з питань економічного співробітництва Посольства Естонії в Києві Трійн Партс.

У візиті також узяли участь заступник Голови Верховного Суду Олександр Мамалуй, суддя Касаційного кримінального суду Верховного Суду Віктор Остапук.

На зустріч був запрошений Малинський міський голова Олександр Ситайло.

Голова суду Володимир Ярмоленко звернувся з вітальним словом до присутніх гостей та висловив слова вдячності дружньому народу Естонії за значну підтримку та допомогу Україні.

Під час відвідин судді ВС Естонії ознайомилися з роботою Малинського районного суду в умовах війни, пошкодженнями суду внаслідок ворожого авіаудару 06 березня 2022 року, відновленням здійснення судочинства та викликами, з якими довелося зіткнутися суддям та працівникам апарату суду.

Малинський міський голова Олександр Ситайло представив відновлений за сприяння уряду Естонії міст через річку Ірша та відзначив вагомий внесок естонського народу у відбудову та відновлення Малинської територіальної громади Житомирської області.

 

 

Пресслужба суду