flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Малинський районний суд отримав відзнаку Ініціативи «МОДЕЛЬНИЙ СУД»

05 грудня 2023, 08:40

01 грудня 2023 року керівник апарату Наталія Крушевська взяла участь у конференції «Модельні суди України 2022-2023: напрацювання воєнного часу», яка організована Проєктом ЄС «Право-Justice»  у рамках реалізації Ініціативи «Модельні суди».

На конференції українськими судами були представлені найкращі модельні рішення та практики щодо інновацій судового адміністрування, сервісів для вразливих осіб, організації роботи судів, управління персоналом та судової комунікації в умовах війни.

Малинський районний суд Житомирської області був відзначений Ініціативою у категорії «Доступ до правосуддя та організація роботи суду в умовах війни», що є свідченням високої оцінки діяльності установи з точки зору міжнародних  та національних  експертів.

Суд докладає і продовжуватиме докладати усіх зусиль для забезпечення доступу до правосуддя,  належного функціонування суду та судової системи загалом.

 

Довідково: Малинський районний суд Житомирської області бере участь в Ініціативі «Модельний суд» Проєкту «Право-Justice» з 2021 року та в умовах війни впроваджує модельні рішення для покращення доступу громадян до правосуддя, надання судових послуг та забезпечення комфортних умов перебування відвідувачів  у суді.

Пресслужба суду