flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За кожною роботою в суді стоїть людина, особистість...

15 грудня 2023, 09:44

Традиційно щороку 15 грудня працівники судової системи відзначають своє професійне свято – День працівника суду.

Кожен з нас обрав для себе важливу та відповідальну місію – захищати права і свободи людини й громадянина, утверджувати принципи верховенства права в Україні.

Попри тяжкі реалії часу та роботу в надзвичайно складних умовах, ми з гідністю долаємо виклики та випробування воєнного сьогодення, продовжуючи процес розбудови України, як незалежної, демократичної та правової держави.

Саме від самовідданої роботи працівників суду залежить забезпечення кожній людині права на справедливий суд. Це відповідальна робота, яка вимагає високого рівня знань, самоорганізації, величезної працездатності та зваженості. Одним з таких кваліфікованих працівників Малинського районного суду Житомирської області є Сиченко Олена Іванівна, спеціаліст відділу діловодства та документального забезпечення суду.

Олена Іванівна значну частину свого життя присвятила роботі в судовій системі, адже працює в Малинському районному суді ще з 2003 року, тобто вже понад 20 років.

01 серпня 2022 року Олені Іванівні було присвоєно шостий – найвищий ранг в межах категорії посад державної служби «В».

За високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток судової системи та багаторічну сумлінну працю, вона була відзначена численними грамотами та подяками, зокрема, подякою Ради суддів України.

Найкращі якості працівника: компетентність, відповідальність, професіоналізм, величезна працездатність Олени Іванівни слугують вагомим приводом для користування цілком заслуженим авторитетом у колег. Вона досконало володіє методами роботи в автоматизованій системі документообігу суду, забезпечуючи ведення судового діловодства.

Найкращий друг – це людина, яка завжди готова прийти на допомогу та підтримати. Турбота, доброта, вміння слухати та надати пораду, внутрішня сила, оптимізм – це далеко не увесь перелік особистісних рис, які характерні Олені Іванівні. А її професійні поради є безцінними.

Продуктивний і ефективний той колектив, робота якого нагадує добре налагоджений механізм, де кожен знає свої можливості, розуміє свої завдання та працює над їхньою реалізацією. Багаторічна професійна праця Олени Іванівни слугує прикладом успішної роботи та є взірцем для колег.

Від колективу Малинського районного суду висловлюємо Олені Іванівні свою щиру подяку за проявлений професіоналізм, людяність та жертовність служити на благо нашої держави.

 

Пресслужба суду