flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Завершено конкурс малюнків на правову тематику «Правосуддя очима дитини»

11 червня 2024, 14:53

11 червня 2024 року у Малинському районному суді Житомирської області відбулося підведення підсумків та нагородження переможців конкурсу малюнків на правову тематику «Правосуддя очима дитини», проведеного до Міжнародного дня дітей.

Кожен малюнок був неповторним та відрізнявся творчим підходом. Визначали переможців члени журі, а також шляхом відкритого голосування, яке проводилося на офіційній сторінці Малинського районного суду у соціальній мережі Facebook.

Переможцями конкурсу стали вихованці Малинського міського Центру дитячої та юнацької творчості, а саме:

  • у віковій категорії 6-10 років: Громська Тетяна, 10 років;
  • у віковій категорії 11-13 років: Гринцевич Софія, 13 років, яка також здобула 1 місце номінації «Малюнок глядацьких симпатій»;
  • у віковій категорії 14-18 років: Лазаренко Олександра, 17 років, яка також здобула 2 місце номінації «Малюнок глядацьких симпатій»;
  • Ярошенко Вікторія Сергіївна, 11 років – 3 місце номінації «Малюнок глядацьких симпатій».

Переможців творчого змагання запросили до зали суду для урочистого нагородження, де голова суду Володимир Ярмоленко вручив юним митцям подяки, подарунки та солодощі.

Роботи переможців конкурсу будуть розміщені у вестибюлі суду на постійній основі для того, аби відвідувачі мали змогу отримувати естетичну насолоду від майстерності молодих, однак надзвичайно талановитих художників.

Пресслужба суду