flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем Захисників і Захисниць України!

01 жовтня 2024, 10:12

1 жовтня — День захисників і захисниць України. Це велике державне свято, яке покликане вшанувати всіх тих героїв та героїнь, які мужньо захищають нашу рідну Батьківщину від ворогів.

Це свято відзначається в день великого православного свята - Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, а тепер і Українського війська.

Шановні захисники та захисниці України! Дякуємо вам за відданість Україні та її народу! Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною!

Слава захисникам та захисницям рідної землі, які наразі відстоюють нашу свободу, бережуть наше сьогодення та борються за незалежність і світле майбуття нашої держави та кожного з нас.

Подвиги захисників України — це та велика і велична правда історії. Це взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина. Любов до Батьківщини, готовність до самопожертви, вірність військовій присязі, доблесть українських воїнів — запорука миру, спокою і щасливого майбутнього на рідній землі! Низький уклін усім воїнам, які поклали життя за Україну…

Сердечно бажаємо здоров'я, витримки, твердості духу у Вашій надважкій боротьбі на користь Вітчизни. Нехай єднає нас світло віри у нашу Перемогу! Слава Україні!

Слава Героям!